Indeling villa

 

Van alle gemakken voorzien

 

Begane grond:
Entree met garderobekast. Volledig ingerichte keuken. In de moderne, ruime woonkamer staan een comfortabel leren bankstel en een riante eethoek. Openslaande deuren bieden toegang tot het terras.

Slaapkamer Rosalia heeft een tweepersoonsbed (2x1). De ernaast gelegen badkamer is voorzien van een douche, wc, wastafel en heeft een aparte ruimte met boiler en wasmachine.
Vanuit de slaapkamer hebt u zicht op en toegang tot terras en zwembad.

Eerste verdieping:
Slaapkamer Neptuno (2 eenpersoonsbedden).
Slaapkamer Butterfly (tweepersoonsbed).
Badkamer met jacuzzi, wc en wastafel.
Masterbedroom Romantica (tweepersoonsbed), badkamer en suite met douche, wc en 2 wastafels.
Alle slaapkamers op de eerste verdieping hebben frontaal zeezicht en een ruim balkon met zitjes. De inrichting is zeer comfortabel met bedden van hoge kwaliteit. De kamers zijn voorzien van inbouwkasten. Ook een kluis is aanwezig.

Tweede verdieping:
Het royale dakterras met loungebanken en barbecue is inpandig te bereiken via een marmeren trap en biedt u een overweldigend zeezicht!

Tuin:
Zwembad (8x4 m.) met Romeinse trappen en verlichting. De terrassen zijn royaal van opzet; met grote tuintafel en verplaatsbare barbecue. In de tuin zijn begroeide rockery’s en er is volop ruimte voor de ligbedden. Voor tuinmeubilair en dergelijke is er een aparte opbergruimte.

Lees verder over de tuin, het zwembad en het dakterras met BBQ.