Exclusieve Spaanse villa met panoramisch zeezicht

De unieke locatie maakt deze moderne villa tot een droomhuis! (8 personen)

Deze ruime vrijstaande villa aan de rotskust bij Cabo de Palos is een plek om niet meer te verlaten: aan zee gelegen en met adembenemende uitzichten!

De poort biedt toegang tot de ca. 550 m² omheinde tuin met meerdere terrassen, rockery's, een privézwembad en een oprit voor
twee auto's. De tuin rondom het huis, met exotische bomen en planten, maakt er een klein paradijs van en biedt volledige privacy. Het zwembad (8x4m.) met Romeinse trappen en verlichting geeft 's avonds een romantisch beeld. In en om het huis is volop gelegenheid om te ontspannen in schaduw en zon. Bovendien zijn er nog een balkon en een ruim dakterras om te genieten van panoramisch zeezicht, de opkomende zon of de sterrenhemel. De gezelligheid in de tuin is terug te zien in het huis. Hier vindt u een smaakvolle en complete inrichting. De villa is van alle gemakken voorzien. Door de gecombineerde airco/cv-installatie is het huis geschikt om er het hele jaar te verblijven.

De royale woon-/eetkamer is comfortabel en licht, met ramen en openslaande deuren die toegang geven tot terrassen en zwembad. De ruime keuken beschikt over alle faciliteiten om heerlijk te kokkerellen, maar misschien geeft u de voorkeur aan de barbecue in tuin of op dakterras. In het huis hebt u de beschikking over 4 ruime slaapkamers voor 2 personen en 3 badkamers. Eén slaapkamer met badkamer bevindt zich op de begane grond en geeft toegang tot het terras met zwembad. De slaapkamers op de eerste verdieping grenzen aan het balkon met uitzicht op de Middellandse Zee.

Vanaf het ruime dakterras hebt u een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, binnenzee Mar Menor, de Mangastrip en het landschap van de aangrenzende bergen.

Direct vanuit het huis kunt u wandelingen maken; het dorp Cabo de Palos met zijn gezellige terrassen, winkels en kinderspeelplaatsen, rotskust en stranden liggen allemaal op loopafstand!

Lees meer over het dorp Cabo de Palos.