Het Spaanse leven – een blog over het leven aan de Costa Cálida

Iedereen is het er over eens dat vakanties leuk zijn. Het verhoogt uw stemming, heldert uw dag en kalmeert je niveau van stress. Dat zijn precies de redenen waarom we genieten van het leven in Cabo de Palos. Maar waarom is een vakantie aan de kust in Zuid-Spanje zo goed? Nou, het weer is prachtig, de Spanjaarden hebben een rijke cultuur en de lokale mensen zijn erg vriendelijk.

Naast dat is de locatie geweldig. Villa Pastorale is gelegen op de kliffen van Cabo de Palos. Op twee minuten lopen vindt u zelf op het strand of in de authentieke haven voor een kopje koffie. Naar de villa reizen is ook perfect geregeld. U kunt vliegen van bijna overal in Europa. Bovendien, vanuit Cabo de Palos kunt u de regio Murcia met steden zoals Cartagena en Murcia verkennen, maar ook de natuurlijke hotspots als Mar Menor en Sierra Espuña.

En het beste moet nog komen: we willen graag onze Spaanse ervaring met u delen. Om u een idee te geven over wat u kunt verwachten bij de Costa Cálida zijn wij begonnen met een blog.

Wij hopen u snel te verwelkomen bij Villa Pastorale!

Hasta Luego,

André & Nelleke Post
Cabo de Palos, Spain

Recente reacties

    Categorieën